Lempeng Ngonci Volar

Pedaran pondok:

——Jinis sirah sirah

Implan trauma pikeun plat Ngonci volar nyaéta sistem plating komprehensif pikeun alamat rupa-rupa pola narekahan. Kalayan pelat anu bentukna anatomis anu nampilkeun dukungan sudut-sudut sareng liang combi, pangobatan dorsal sareng frar radius distal radius kahontal.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur:  

1. Didamel dina titanium sareng téknologi pengolahan anu maju;

2. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes;

3. Permukaan anodized;

4. Desain bentuk anatomis;

5. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

Indikasi:

Susuk pelat penguncian volar cocog pikeun radius volar distal, tatu naon waé anu nyababkeun ditangkep pertumbuhan radius distal.  

Dipaké pikeun screw3.0 orthopedic locking screw, Φ3.0 orthopedic cortex screw, dicocogkeun ku 3.0 séri set instrumen bedah.

Volar-Locking-Plate

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.20.03104000

Ditinggalkeun 3 Liang

57mm

10.14.20.03204000

Katuhu 3 liang

57mm

10.14.20.04104000

Ditinggalkeun 4 Liang

69mm

10.14.20.04204000

Katuhu 4 liang

69mm

* 10.14.20.05104000

Kénca 5 liang

81mm

10.14.20.05204000

Katuhu 5 liang

81mm

10.14.20.06104000

Ditinggalkeun 6 Liang

93mm

10.14.20.06204000

Katuhu 6 liang

93mm

Pelat penguncian volar pikeun pengobatan patahan radius distal nganggo atanapi henteu sareng paningkatan tulang henteu mangaruhan hasil radiografi. Dina narekahan kominutasi, penambahan tulang tambihan henteu diperyogikeun upami pangirangan anatomis sareng fiksasi intraoperatif dilakukeun nalika mungkin.

Pamakéan pelat ngonci volar pikeun fiksasi bedah tina fraksi radius distal parantos populér. Nanging, sababaraha komplikasi anu aya hubunganana sareng jenis operasi ieu parantos dilaporkeun, kalebet rupia urat. Pecah tina flexor pollicis longus tendon sareng extensor pollicis longus tendon pakait sareng perbaikan patok radius distal kalayan piring sapertos anu munggaran dilaporkeun masing-masing dina taun 19981 sareng 2000,2. Kajadian dilaporkeun flexor pollicis longus tendon rupture pakait sareng panggunaan plate locking volar pikeun distal radius frure parantos dibasajankeun 0.3% dugi ka 12% .3,4 Pikeun ngaleutikan kajadian flexor pollicis longus tendon rupture saatos fiksasi plate volar distal patah radius, panulis merhatoskeun panempatan piring. Dina séri pasién sareng patah radius distal, panulis nalungtik tren taunan dina jumlah komplikasi anu aya hubunganana sareng ukuran pangobatan. Panilitian ayeuna nalungtik kajadian komplikasi saatos dioperasikeun kusabab patah tulang radial distal ku pelat ngonci volar.

Aya tingkat komplikasi 7% dina séri ayeuna pasién kalayan patah radius distal anu dirawat kalayan fiksasi operasi sareng pelat penguncian volar. Kompléks kalebet sindrom torowongan carpal, palsy saraf periferal, digit pemicu, sareng pecah urat. Garis saluran cai mangrupikeun landmark bedah anu gunana pikeun nempatkeun pelat penguncian volar. Henteu aya kasus beulahan flexor pollicis longus tendon kajadian diantara 694 pasién kusabab ati-ati diperhatoskeun hubungan antara implan sareng urat.

Hasil kami ngadukung yén pelat ngonci sudut-sudut volar mangrupikeun perlakuan anu mujarab pikeun tulang tonggong radius distal ekstra-artikuler anu teu stabil, sahingga rehabilitasi pascaoperasi mimiti aman diawalan.


  • Saméméhna:
  • Teras: