Kabel Titanium

Pedaran pondok:

Kabel Titanium

Hiji set kabel titanium diwangun ku hiji kabel sareng hiji konektor datar (lock catch).


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip desain

Padet sareng cair sadayana gaduh tegangan permukaan pikeun ngalawan narekahan. Janten, kabel titanium ngagaduhan kakuatan statis anu langkung saé sareng kakuatan kacapean dibarengan ku nambahanana untaian.

Fitur:  

1. Hiji kabel didamel tina 49 kabel titanium.
2. Ngahindaran lengkep loop atanapi kink salaku kawat waja anu keras.
3. Kuat, awét sareng lemes.
4. Kabelna didamel tina titanium médis Kelas 5.
5. Konektor datar didamel tina titanium médis Kelas 3.
6. Permukaan anodized.
7. Afford MRI sareng CT scan.
8. Rupa-rupa spésifikasi aya.

Aplikasi:

Dumasar kana tujuan anatomis sareng fungsional, téknologi fiksasi band tegangan tina Titanium Beungkeutan Sistem parantos sacara klinis dilarapkeun ka: patél patella, frékuénsi olecranon, patok ulna proksimal sareng distal, patah tulang periprosthetic, humerus sareng ankle narekahan, frustasi malleolus medial, narekahan pilon, akomioclavicular dislokasi ... jsb. Sadaya patempatan ieu dicirikeun ku pamindahan tulang tonggong sareng disfungsi. Perlakuan narekahan ieu nyungkeun kasaimbangan kakuatan otot, tapi potongan-potonganna leutik teuing pikeun dilereskeun ku implan internal anu ageung. Janten, kabel titanium tiasa ngagaduhan peran anu teu tiasa diganti.

Sistem beungkeutan titanium tiasa ngagaduhan peran anu penting dina seueur kasus sanés, sapertos PFF, narekahan aci femoralis, nonunion kusabab gagal fiksasi internal, rekonstruksi cacat tulang sareng patah tulang bengkahna. Upami peryogi langkah-langkah sanés pikeun ngalereskeun, sistem beungkeut titanium tiasa koordinat fiksasi internal biasa pikeun kéngingkeun stabilitas anu langkung saé.

Indikasi:

Jarum tulang titanium gunana pikeun patella patah tulang, frékuénsi olecranon, patok ulna proksimal sareng distal, humerus sareng ankle narekahan, jsb.

Skaterangan:

Nkabel bébas eedle

Barang No.

Spésifikasi (mm)

18.10.10.13600

Φ1.3

600mm

18.10.10.18600

Φ1.8

600mm

Kabel jarum lempeng

Barang No.

Spésifikasi (mm)

18.10.11.13600

Φ1.3

600mm

Kabel jarum melengkung

detail (3)

Barang No.

Spésifikasi (mm)

18.10.12.10600

Φ1.0

600mm

18.10.12.13600

Φ1.3

600mm


  • Saméméhna:
  • Teras: