tangkorak interlink plate - 2 liang

Pedaran pondok:

Aplikasi
Restorasi bedah saraf, ngalereskeun cacat kranial, dianggo pikeun fiksasi tangkorak sareng sambungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: titanium murni médis

Spésifikasi produk

Kandel

Panjangna

Barang No.

Spésifikasi

0.4mm

15mm

00.01.03.02111515

Henteu anodisasi

00.01.03.02011515

Anodized

Kandel

Panjangna

Barang No.

Spésifikasi

0.4mm

17mm

00.01.03.02111517

Henteu anodisasi

00.01.03.02011517

Anodized

Kandel

Panjangna

Barang No.

Spésifikasi

0.6mm

15mm

10.01.03.02011315

Henteu anodisasi

00.01.03.02011215

Anodized

Kandel

Panjangna

Barang No.

Spésifikasi

0.6mm

17mm

10.01.03.02011317

Henteu anodisasi

00.01.03.02011217

Anodized

Fitur & Manpaat:

 Teu aya atom beusi, teu aya magnetisasi dina médan magnét. Teu aya pangaruh kana × -ray, CT sareng MRI saatos dioperasikeun.

 Sipat kimia stabil, biokompatibilitas anu hadé sareng résistansi korosi.

 Hampang sareng atos luhur. Sanggup ngajaga masalah otak.

 Fibroblast tiasa janten liang bolong saatos dioperasikeun, pikeun ngajantenkeun titanium bolong sareng jaringan terpadu. Bahan perbaikan intrakranial anu saé!

_DSC3998
01

Sekrup anu cocog:

screw1.5mm sekrup pengeboran diri

screw2.0mm sekrup pengeboran diri

Alat cocog:

supir sekrup sirah salib: SW0.5 * 2.8 * 75mm

lempeng gagang gagang gagang

pemotong kabel (gunting bolong)

bolong nyetak tang

Dua liang lempeng lempeng mangrupikeun sistem anu komprehensif sareng komprehensif anu nawiskeun kalenturan, gampang digunakeun, sareng implan sareng instrumen anu berkualitas. Profil plat-screw low tina 0,5 mm kanggo palpability implan minimal. Sistem instrumen tunggal pikeun fiksasi gancang sareng stabil tina tulang tulang kranial.

Tangkorak mangrupikeun struktur tulang anu ngawangun sirah dina vertebrata. Tangkorak tulang ngadukung struktur raray sareng nyayogikeun rongga pelindung. Tangkorak diwangun ku dua bagian: cranium sareng mandible. Dua bagian manusa ieu nyaéta neurocranium sareng rorongkong raray anu kalebet mandible salaku tulang pangageungna. Tangkorak mayungan uteuk, ngalereskeun jarak dua panon, ngalereskeun positon Ceuli supados lokalisasi sora arah sareng jarak sora. biasana kajadian salaku akibat tina trauma gaya tumpul, patok tangkorak tiasa janten putus dina hiji atanapi sababaraha dalapan tulang anu ngawangun bagian tengkorak tina tangkorak.

Patah tulang tiasa kajantenan di atanapi caket situs anu aya pangaruhna sareng karuksakan struktur anu aya dina jero tangkorak sapertos mémbran, saluran getih, sareng uteuk. patok tangkorak ngagaduhan opat jinis utama, linier, depresi, diastatik, sareng basilar. Jenis anu paling umum nyaéta patempatan linier, tapi henteu kedah ngalakukeun intervensi médis. Biasana, frustasi déprési biasana dikepung ku seueur tulang rusak anu dialihkeun, janten peryogi intervensi bedah pikeun ngalereskeun karusakan jaringan anu jantenna. Patah diastatik ngalegaan jahitan tina tangkorak mangaruhan barudak anu umurna sahandapeun tilu taun. Patah tulang basar aya dina tulang dina dasar tangkorak.

Patah tangkorak déprési. Diteunggeulan ku palu, batu atanapi ditepak dina sirah sareng jinis trauma gaya blunt anu sanés biasana ngahasilkeun patok tangkorak anu déprési. 11% tina tatu sirah parna lumangsung dina jenis ieu patah tulang mangrupikeun patah tulang anu tulangna dimana tulang anu pegat ngalihkeun ka jero. Patah tangkorak anu déprési nampilkeun résiko anu luhur kanaékan tekanan kana uteuk, atanapi perdarahan kana uteuk anu ngarusak jaringan hipu.

Nalika aya laceration dina narekahan, Frame tangkorak déprési majemuk bakal kajadian. nempatkeun rohangan kranial internal dina hubungan sareng lingkungan luar, ningkatkeun résiko kontaminasi sareng inféksi. Dina patah tulang anu depresi rumit, matéri dura dicabak. Bedah kedah dilakukeun pikeun narekahan tangkorak anu depresi pikeun ngangkat tulang tina uteuk upami aranjeunna mencét kana éta ku ngadamel liang burr dina tangkorak normal anu caket.

Tangkorak manusa sacara anatomis dibagi kana dua bagian: neurocranium, diwangun ku dalapan tulang kranial anu tempatna sareng ngajagaan otak, sareng rorongkong raray (viscerocranium) diwangun ku opat belas tulang, henteu kalebet tilu ossicle tina ceuli batin. Tangkorak tangkorak ilaharna ngandung hartos patok kana neurocranium, sedengkeun patok bagian wajah tina tangkorak mangrupikeun rengat raray, atanapi upami rahang rusak, patah tulang mandibular.

Dalapan tulang kranial dipisahkeun ku jahitan: hiji tulang payun, dua tulang parietal, dua tulang temporal, hiji tulang oksipital, hiji tulang sphenoid, sareng hiji tulang émomoid.


  • Saméméhna:
  • Teras: