Sistem kontrol kualitas

Sistem Kontrol Kualitas

Kami nyobian anu pangsaéna pikeun mastikeun kualitas produk anu dipercaya sareng manufaktur anu taliti. Ti desain, manufaktur, deteksi kana manajemén, urang ngalaksanakeun kontrol profesional dina unggal léngkah sareng unggal prosés numutkeun ISO9001: 2000 norma sareng standar.

Kontrol Kamampuh Kualitas

Pikeun langkung ti dasawarsa, urang teras-terasan fokus kana kualitas. Kami nerapkeun kontrol kualitas ketat numutkeun standar sistem manajemen kualitas ISO13485 sareng alat médis GMP. Tina bahan baku, prosés manufaktur dugi ka bérés barang, kualitas dikontrol ketat dina unggal prosés. Jalma uji propésional sareng alat uji sampurna penting pikeun kontrol kualitas anu dipercaya, tapi rasa tanggung jawab ti tim kualitas - wali kualitas produk - bahkan langkung penting.

Kontrol Kamampuh prosés

Kualitas anu saé asalna tina prakték pembuatan anu saé. Kapasitas pabrik anu stabil peryogi henteu ngan ukur peralatan canggih, tapi ogé prosés anu dinormalisasi sareng operasi standarisasi pikeun ngirangan variasi prosés sareng ngajaga stabilitas. Tim produksi terlatih kami sacara tetep ngawaskeun prosés manufaktur sareng kualitas produk, ngajantenkeun pangaluyuan dina waktos anu saluyu sareng parobihan, sareng mastikeun manufaktur anu lancar.

Alat, cutter & Kontrol aksésori

Ngaronjatkeun parangkat mangrupikeun cara penting pikeun inovasi téknologi. Alat-alat CNC anu canggih parantos ningkat pisan épisiénsi produksi, sareng anu langkung penting, éta ngahasilkeun kanaékan geometri dina presisi mesin. Kuda anu saé kedah dilengkepan ku sadel anu saé. Kami salawasna nganggo pemotong khusus tina merek domestik sareng internasional anu didaptarkeun sareng sistem manajemen supplier kami saatos diverifikasi. Pemotong dipésér ti pabrik khusus sareng dianggo dina aturan pangendali kahirupan jasa, gaganti anu langkung tiheula sareng pencegahan gagalna pikeun mastikeun katepatan mesin sareng stabilitas kualitas konstan. Sumawona, minyak pelumas impor sareng bahan pendingin cair diterapkeun pikeun ningkatkeun kamampuan mesin, ngirangan pangaruh mesin kana bahan, sareng ningkatkeun kualitas permukaan produk. Oli pelincir sareng bahan pendingin cair ieu bébas polusi, gampang dibersihkeun, sareng bebas résidu.

Kontrol Pakakas

Produk kami dirancang pikeun ngirangan lilana operasi, sareng babandingan pas tulang sawawa sakitar 60% mangrupikeun anu pangsaéna di Cina. Kami bakti ka desain sareng manufaktur produk anatomik langkung ti dasawarsa, sareng produk dibagi kana sababaraha jinis numutkeun kaayaan tulang jalma di daérah anu béda. Teknisi anu gaduh pangalaman mangpuluh-puluh taun ngarahkeun sadayana prosés tina pamilihan materialing, pamrosésan & manufaktur dugi ka ngarakit & setting. Unggal sét perkakas ditandaan ku KTP anu saluyu sareng produk anu tangtu, supados mastikeun konsistén dina ngolah produk.