Leungeun multi-aksial tina Pelat Ngonci Humerus

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Leungeun multi-aksial tina Pelat Ngonci Humerus

Beuheung multi-aksial tina humerus ngonci pelat implan orthopedic

nyaéta alamat patah rumit tina humerus proksimal

Fitur:  

1. Desain cincin multi-aksial pikeun bagian proksimal tiasa nyaluyukeun malaikat pikeun minuhan paménta klinik;

2. Titanium sareng téknologi pengolahan canggih; 

3. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes; 

4. Permukaan anodized;

5. Desain bentuk anatomis;

6. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

detail (1)

Indikasi:

Beuheung multi-aksial tina pelat ngonci humerus nunjukkeun pikeun narekahan sareng dislokasi narekahan, osteotomi sareng nonunion tina humerus proksimal, khususna pikeun penderita tulang osteopenik.

Dipaké pikeun screw4.0 sekrup ngonci, Φ3.5 sekrup korteks sareng screw4.0 sekrup batal, cocog sareng set alat ortopedi 4.0 séri

Multi-aksial beuheung Humerus Ngonci Lempeng Spesifikasina

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.13.03001000

3 liang

89mm

10.14.13.04001000

4 liang

102mm

10.14.13.05001000

5 liang

115mm

10.14.13.06001000

6 liang

128mm

10.14.13.07001000

7 liang

141mm

10.14.13.08001000

8 liang

154mm

10.14.13.10001000

10 liang

180mm

10.14.13.12001000

12 liang

206mm

Beuheung Humerus Ngonci Lempeng

Beuheung plat ngonci humerus nyaéta alamat anu patah rumit tina humerus proksimal.

Fitur:  

1. Bahan titanium sareng téknologi ngolah canggih; 
2. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes; 
3. Permukaan anodized;
4. Desain bentuk anatomis;
5. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

1

Indikasi:

Beuheung pelat ngonci médis humerus dituduhkeun pikeun patah tulang sareng dislokasi patah tulang, osteotomi sareng nonunion tina humerus proksimal, khusus pikeun pasién sareng tulang osteopenik.

Dipaké pikeun screw4.0 sekrup ngonci, screw3.5 sekrup korteks sareng screw4.0 sekrup batal, dicocogkeun sareng set alat-alat operasi 4.0 séri.

Beuheung Humerus Ngonci Lempeng Spesifikasi

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.12.03001300

3 liang

89mm

10.14.12.04001300

4 liang

102mm

* 10.14.12.05001300

5 liang

115mm

10.14.12.06001300

6 liang

128mm

10.14.12.07001300

7 liang

141mm

10.14.12.08001300

8 liang

154mm

10.14.12.10001300

10 liang

180mm

10.14.12.12001300

12 liang

206mm

Pelat tulang titanium didamel ku perusahaan kami dirancang numutkeun PRINCIPLE AO fiksasi internal, standar ISO5836 sareng standar nasional atanapi industri anu relevan. Pas sekrup tina plat tulang titanium didesain sareng pas umum sareng pas benang masing-masing. Pelat titanium lempeng sareng anatomis didesain kanggo sirah numutkeun struktur anatomis tulang.

Plat tulang pangonci titanium sayogi dina titanium, Pelat Ngonci Orthopedics, katelah Pelat Komprési Ngonci ogé, mangrupikeun gabungan tina téknologi ngonci konci sareng téhnik pelapis konvensional. Pelat Ngonci Orthopedis dihasilkeun dina sababaraha ukuran. Pelat ogé sekrup kaasup kana éta. Sistem sekrup ngonci ngajantenkeun fiksasi pelat tahan pisan kana kagagalan, sabab sekrupna henteu nembus, ogé henteu lepas 

Ngonci pelat tulang didamel ku titanium teu nganggo anu cocog sareng ISO5832-2 atanapi GB / T 13810-2007. Ku alatan éta, biokompatibilitasna langkung saé. MRI sareng CT tiasa dilakukeun saatos dioperasikeun. Alat pendukung khusus disayogikeun, ngajantenkeun produk gampang dianggo, aman sareng dipercaya. Liang kombinasi diwangun ku liang utas sareng liang komprési dina pelat pengonci tiasa dianggo pikeun ngonci sareng komprési, anu merenah pikeun dokter pikeun dipilih. Kontak anu kawates antara pelat tulang sareng tulang ngirangan karusakan tina suplai getih periosteal.

Pelat tulang titanium salaku implan orthopedic disayogikeun pikeun lembaga médis, sareng dimaksudkeun pikeun ngubaran situs patempatan pasien dina kaayaan bius umum ku dokter terlatih atanapi anu berpengalaman di ruang operasi anu saluyu sareng sarat lingkungan.

Susuk fiksasi internal kedahna dipariksa sacara saksama sateuacan dianggo, sareng henteu langsung dianggo dina kasus deformasi sareng goresan. Nganalisis jinis narekahan numutkeun pilem sinar-X tina situs narekahan, ngarumuskeun padika bedah, sareng pilih jinis sareng spésipikasi tulang tulang titanium anu pas. Pelat tulang titanium biasana dikaluarkeun dina 2 taun saatos penyembuhan patah tulang.


  • Saméméhna:
  • Teras: