Pelat Ngonci Distal Multi-aksial

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pelat Ngonci Distal Multi-aksial

Fitur:  

1. Desain cincin multi-aksial pikeun bagian proksimal tiasa nyaluyukeun malaikat pikeun minuhan paménta klinik;

2. Bahan titanium sareng téknologi ngolah canggih; 

3. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes;  

4. Permukaan anodized; 

5. Desain bentuk anatomis; 

6. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

Multi-axial-Distal-Femur-Locking-Plate

Indikasi:

Implan orthopedic pikeun pelat Ngonci femur distal multi-aksial cocog pikeun narekahan femur distal.

Dipaké pikeun screw5.0 sekrup ngonci, Φ4.5 sekrup korteks, screw6.5 sekrup batal, dicocogkeun sareng 5.0 séri set alat ortopedi.

Multi-aksial Distal Femur Ngonci Lempeng Spesifikasina

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.27.05102000

Kénca 5 liang

153mm

10.14.27.05202000

Katuhu 5 liang

153mm

* 10.14.27.07102000

Ditinggalkeun 7 liang

189mm

10.14.27.07202000

Katuhu 7 liang

189mm

10.14.27.09102000

Ditinggalkeun 9 liang

225mm

10.14.27.09202000

Katuhu 9 liang

225mm

10.14.27.11102000

Ditinggalkeun 11 liang

261mm

10.14.27.11202000

Katuhu 11 liang

261mm

Lempeng Ngonci Distal Femur

Fitur:  

1. Bahan titanium sareng téknologi ngolah canggih; 

2. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes;  

3. Permukaan anodized; 

4. Desain bentuk anatomis; 

5. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

Distal-Femur-Locking-Plate

Indikasi:

Implan médis pikeun plat Ngonci femur distal cocog pikeun fraktur femur distal.

Dipaké pikeun screw5.0 sekrup ngonci, Φ4.5 sekrup korteks, screw6.5 sekrup batal, dicocogkeun sareng set alat médis 5.0 séri.

Distal Femur Ngonci Lempeng Spesifikasina

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.26.05102400

Kénca 5 liang

153mm

10.14.26.05202400

Katuhu 5 liang

153mm

* 10.14.26.07102400

Ditinggalkeun 7 liang

189mm

10.14.26.07202400

Katuhu 7 liang

189mm

10.14.26.09102400

Ditinggalkeun 9 liang

225mm

10.14.26.09202400

Katuhu 9 liang

225mm

10.14.26.11102400

Ditinggalkeun 11 liang

261mm

10.14.26.11202400

Katuhu 11 liang

261mm

Pelat tulang titanium salaku implan orthopedic. Disayogikeun pikeun lembaga médis, sareng dimaksudkeun pikeun ngubaran situs patempatan pasien dina kaayaan anesthesia umum ku dokter terlatih atanapi anu berpengalaman di ruang operasi anu saluyu sareng sarat lingkungan.

Ngonci pelat sareng sistem sekrup gaduh kaunggulan tibatan sistem sekrup konvensional. Tanpa kontak anu caket ieu, pengetatan sekrup bakal narik bagéan tulang nuju piring, hasilna dirobih dina posisi bagéan osseous sareng hubungan oklusal. Pelat / sistem sekrup konvensional peryogi adaptasi tepat tina piring kana tulang anu aya dina dasarna. Ngonci pelat / sistem sekrup nawiskeun kaunggulan anu tangtu tibatan pelat sanés dina hal ieu. Kauntungan anu paling penting nyaéta janten henteu diperyogikeun pikeun piring pikeun kontak caket balung anu aya dina sadaya daérah. Nalika sekrup dikencangkeun, aranjeunna "ngonci" kana plat e, sahingga nyetélkeun bagéan bari henteu kedah neken tulang kana piring. Hal ieu ngajadikeun teu mungkin pikeun sisipan sekrup pikeun ngarobih réduksi.

Pelat tulang anu ngonci didamel ku titanium murni, dimaksudkeun pikeun dianggo pikeun rekonstruksi sareng fiksasi internal Clavicle, anggota awak sareng tulang tulang anu henteu teratur atanapi cacat tulang. Produkna disayogikeun dina bungkusan anu henteu disterilkeun sareng ditujukeun pikeun dianggo hungkul.

Liang kombinasi diwangun ku liang utas sareng liang komprési dina pelat pengonci tiasa dianggo pikeun ngonci sareng komprési, anu merenah pikeun dokter pikeun dipilih. Kontak anu kawates antara pelat tulang sareng tulang ngirangan karusakan tina suplai getih periosteal. Sistem pelat / sekrup nyaéta yén aranjeunna henteu ngaganggu perfusi tulang kortikal anu mendasar sapertos pelat konvensional, anu neken handapeun permukaan piring kana tulang kortikal .

Ngonci pelat / sistem screw parantos kabuktosan nyayogikeun fiksasi anu langkung stabil tibatan sistem pelat / sekrup nonlocking konvensional.

Pamakéan ngonci sistem pelat / sekrup nyaéta yén sekrup henteu gampang dileupaskeun tina piring. Ieu ngandung harti yén sanajan sekrup dilebetkeun kana celah narekahan, ngaleupaskeun sekrup moal kajantenan. Nya kitu, upami cangkok tulang diaco kana piring, sekrup ngonci moal leupas nalika fase gabungkeun sareng penyembuhan. Kauntungan anu dimungkinkeun pikeun sipat ieu sistem pelat / sekrup nyaéta turunna komplikasi peradangan tina pelonggaran perangkatna. Dipikanyaho yén hardware leupas nyebarkeun réspon radang jeung ngamajukeun inféksi. Pikeun pakakas atanapi sistem pelat / sekrup ngonci, ngaleupaskeun sekrup tina piring atanapi ngaleupaskeun sadaya sekrup tina sisipan tulangna kedah kajantenan.


  • Saméméhna:
  • Teras: