pelat pangambung kranial solokan I

Pedaran pondok:

Aplikasi

Restorasi bedah saraf, dipaké pikeun perbaikan drainase tangkorak sareng operasi dekompres.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: titanium murni médis

Spésifikasi produk

detail

Kandel

Barang No.

Spésifikasi

0.4mm

12.40.4010.121204

12x12

Henteu anodisasi

12.40.4010.161604

16x16

12.40.4010.181804

18x18

12.40.4010.222204

22x22

12.40.4010.121204

12x12

Anodized

12.40.4110.161604

16x16

12.40.4110.181804

18x18

12.40.4110.222204

22x22

0.6mm

12.40.4010.121206

12x12

Henteu anodisasi

12.40.4010.161606

16x16

12.40.4010.181806

18x18

12.40.4010.222206

22x22

12.40.4010.121206

12x12

Anodized

12.40.4110.161606

16x16

12.40.4110.181806

18x18

12.40.4110.222206

22x22

Fitur & Manpaat:

 Teu aya atom beusi, teu aya magnetisasi dina médan magnét. Teu aya pangaruh kana × -ray, CT sareng MRI saatos dioperasikeun.

 Sipat kimia stabil, biokompatibilitas anu hadé sareng résistansi korosi.

 Hampang sareng atos luhur. Sanggup ngajaga masalah otak.

 Fibroblast tiasa janten liang bolong saatos dioperasikeun, pikeun ngajantenkeun titanium bolong sareng jaringan terpadu. Bahan perbaikan intrakranial anu saé!

01

Sekrup anu cocog:

screw1.5mm sekrup pengeboran diri

screw2.0mm sekrup pengeboran diri

Alat cocog:

supir sekrup sirah salib: SW0.5 * 2.8 * 75mm

lempeng gagang gagang gagang

pemotong kabel (gunting bolong)

bolong nyetak tang


  • Saméméhna:
  • Teras: