Lempeng Ngonci Fibular Distal

Pedaran pondok:

 


Detil Produk

Tanda Produk

Distal Anterior Gurat Fibular Ngonci Lempeng-I Tipe

Pelat penguncian trauma férméntal gurat hareup nyaéta fitur bentuk sareng profil anatomik, duanana distal sareng sapanjang batang fibular.

Fitur:  

1. Didamel dina titanium sareng téknologi pengolahan anu maju;

2. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes; 

3. Permukaan anodized;

4. Desain bentuk anatomis; 

5. Combi- hole tiasa milih boh ngonci ogé screw kortéks;

Distal-Anterior-Lateral-Fibular-Locking-Plate-I-Type

Indikasi:

Pelat implan ngonci férméntal gurat analis nunjukkeun pikeun patah tulang, osteotomies sareng nonunion daérah metaphyseal sareng diaphyseal tina fibal distal, utamina dina tulang osteopenik.

Dipaké pikeun screw3.0 ngonci sekrup, Φ3.0 sekrup korteks, dicocogkeun ku 3.0 séri set alat bedah.

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.35.04101000

Ditinggalkeun 4 Liang

85mm

10.14.35.04201000

Katuhu 4 liang

85mm

* 10.14.35.05101000

Kénca 5 liang

98mm

10.14.35.05201000

Katuhu 5 liang

98mm

10.14.35.06101000

Ditinggalkeun 6 Liang

111mm

10.14.35.06201000

Katuhu 6 liang

111mm

10.14.35.07101000

Ditinggalkeun 7 liang

124mm

10.14.35.07201000

Katuhu 7 liang

124mm

10.14.35.08101000

Kénca 8 liang

137mm

10.14.35.08201000

Katuhu 8 liang

137mm

Distal Posterior lateral Fibular Locking Plate-II Type

Distal posterior lateral fibical locking plate implant nyaéta fitur bentuk anatomik sareng profil, duanana distal sareng sapanjang poros fibular.

Fitur:  

1. Dihasilkeun ku titanium sareng téknologi pamrosésan anu maju;

2. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes; 

3. Permukaan anodized;

4. Desain bentuk anatomis; 

5. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

Distal-Posterior-Lateral-Fibular-Locking-Plate-II-Type

Indikasi:

Pelat penguncian fibér orthopedic gurat posterior posterior nunjukkeun pikeun patah tulang, osteotomies sareng nonunion daérah metaphyseal sareng diaphyseal tina fibal distal, utamina dina tulang osteopenic.

Dipaké pikeun screw3.0 ngonci sekrup, Φ3.0 sekrup korteks, cocog sareng set alat médis 3.0 sry.

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.35.04102000

Ditinggalkeun 4 Liang

83mm

10.14.35.04202000

Katuhu 4 liang

83mm

* 10.14.35.05102000

Kénca 5 liang

95mm

10.14.35.05202000

Katuhu 5 liang

95mm

10.14.35.06102000

Ditinggalkeun 6 Liang

107mm

10.14.35.06202000

Katuhu 6 liang

107mm

10.14.35.08102000

Kénca 8 liang

131mm

10.14.35.08202000

Katuhu 8 liang

131mm

Distal Gurat Fibular Ngonci Lempeng-III Jenis

Pelat ngonci trauma fibular gurat distal nyaéta ciri bentuk sareng profil anatomis, duanana distal sareng sapanjang poros fibéral.

Fitur:  

1. Permukaan anodized;

2. Desain bentuk anatomis;

3. Didamel dina titanium sareng téknologi pengolahan anu maju;

4. Desain profil low ngabantosan ngirangan iritasi jaringan lemes; 

5. Combi-hole tiasa milih duanana ngonci sekrup sareng kortéks sekrup; 

Distal-Lateral-Fibular-Locking-Plate-III-Type

Indikasi:

Pelat penguncian férmalis gurat distal nunjukkeun pikeun patah tulang, osteotomies sareng nonunion daérah metaphyseal sareng diaphyseal tina fibal distal, utamina dina tulang osteopenik.

Dipaké pikeun screw3.0 ngonci sekrup, Φ3.0 sekrup korteks, dicocogkeun ku 3.0 séri set alat ortopedi.

Kode pesenan

Spésifikasi

10.14.35.04003000

4 liang

79mm

10.14.35.05003000

5 liang

91mm

10.14.35.06003000

6 liang

103mm

10.14.35.08003000

8 liang

127mm

Pelat penguncian parantos maju tapi khususna nembé janten bagian tina arsenal ahli bedah orthopedic sareng traumatology dinten ayeuna tina téhnik ostosintésis. Nanging, konsép pelat pangonci na sorangan sering teras-terasan salah paham sareng akibatna bahkan disalahkeun. Sakeudeung, pelat ngonci kalakuanana siga fixator éksternal tapi tanpa karugian sistem éksternal henteu ngan ukur dina transfusi jaringan lemes, tapi ogé dina hal mékanika na sareng résiko sésis. Éta saleresna mah langkung "fixator internal" 

Pelat tulang titanium tina sababaraha jinis sareng spésifikasi parantos dirarancang numutkeun situs panggunaan sareng bentuk anatomis tina tulang sareng ngémutan ukuran kakuatanana, supados mempermudah pamilihan sareng panggunaan ahli bedah orthopedics. Plat titanium didamel tina bahan titanium anu disarankeun ku AO, anu cocog pikeun fiksasi internal kranial-maxillofacial, clavicle, dahan sareng pelvis.

Pelat tulang titanium (pelat tulang anu ngonci) didamel janten lempeng, pelat tulang anatomis sareng ieu sareng kandelna sareng lébar anu béda numutkeun situs implantasi anu béda.

Pelat tulang titanium (pelat tulang anu ngonci) dimaksudkeun pikeun digunakeun pikeun rekonstruksi sareng fiksasi internal tina klavikula, anggota awak sareng tulang tulang anu henteu teratur atanapi cacat tulang, supados ngamajukeun penyembuhan patah tulang. Dina prosés pamakean, pelat tulang pangonci dipaké dina kombinasi sareng sekrup ngonci pikeun ngawangun pangrojong fiksasi internal anu stabil sareng teguh. Produkna disayogikeun dina bungkusan anu henteu disterilkeun sareng ditujukeun pikeun dianggo hungkul.

Dina tulang osteopenik atanapi patah tulang kalayan sababaraha fragmen, beuli tulang aman sareng sekrup konvensional tiasa dikompromikeun. Sekrup ngonci henteu ngandelkeun komprési tulang / piring pikeun nolak beban pasién tapi fungsina sami sareng sababaraha pelat sabeulah sudut leutik. Dina tulang osteopenik atanapi patah tulang multifragmentary, kamampuan pikeun ngonci sekrup kana konstruksina sudut tetep penting pisan. Ku ngagunakeun sekrup ngonci dina pelat tulang, nyusun sudut maneuh didamel.

Disimpulkeun yén aya hasil fungsional anu nyugemakeun kalayan fiksasi tina frékuénsi humerus proksimal sareng pelat ngonci. Nalika ngagunakeun fiksasi pelat pikeun narekahan posisi piring penting pisan. Kusabab stabilitas sudut, pelat ngonci mangrupikeun implan anu nguntungkeun dina kasus patok humeral proksimal.


  • Saméméhna:
  • Teras: