Budaya perusahaan

Budaya perusahaan mangrupikeun kahoyong, ambisi sareng tujuan umum urang. Éta nunjukkeun sumanget unik sareng positip urang. Samentawis éta, salaku aspek penting pikeun ningkatkeun daya saing inti perusahaan, éta tiasa ningkatkeun kohesi tim sareng memotivasi kreativitas pagawé.

Orientasi Jalma

Sadaya padamel, kalebet manajer perusahaan, mangrupikeun nasib anu paling berharga tina perusahaan urang. Mangrupikeun usaha keras sareng usaha aranjeunna anu ngajantenkeun Shuangyang janten perusahaan skala ieu. Di Shuangyang, urang kedah ngan ukur pamimpin anu pinunjul, tapi ogé bakat anu mantep sareng rajin anu tiasa nyiptakeun manpaat sareng nilai pikeun urang, sareng anu didédikasikeun pikeun ngembangkeun sasarengan sareng urang. Gerentes di sadaya tingkatan kedah janten pramuka bakat pikeun ngarekrut tanaga anu langkung sanggup. Urang peryogi seueur bakat anu sumanget, ambisius, sareng rajin pikeun mastikeun kasuksesan urang kahareup. Kusabab kitu, urang kedah ngabantosan padamel anu ngagaduhan kamampuan sareng integritas pikeun mendakan tempat anu pas sareng ngamangpaatkeun kompeténsi na. 

Kami salawasna ngadorong karyawan urang pikeun mikanyaah kulawargana sareng cinta ka perusahaan, sareng ngalaksanakeunana tina hal-hal alit. Kami ngadukung yén padamelan dinten ayeuna kedah dilakukeun dinten ayeuna, sareng padamel kedah damel sacara épéktip pikeun ngahontal tujuanana unggal dinten pikeun ngahontal hasil win-win pikeun staf boh perusahaan. 

Kami parantos netepkeun sistem kasejahteraan staf pikeun miara unggal padamel sareng kulawargana supados sadayana kulawarga badé ngadukung kami. 

Integritas

Kajujuran sareng kapercayaan mangrupikeun kabijakan anu pangsaéna. Salami mangtaun-taun, "integritas" mangrupikeun prinsip dasar di Shuangyang. Kami beroperasi kalayan integritas sahingga urang tiasa kéngingkeun pangsa pasar kalayan "kajujuran" sareng menangkeun palanggan kalayan "krédibilitas". Kami ngajaga integritas nalika hubungan sareng konsumén, masarakat, pamaréntahan sareng karyawan, sareng pendekatan ieu parantos janten aset anu teu jelas dina Shuangyang. 

Integritas mangrupikeun prinsip dasar sadidinten, sareng sifat na aya dina tanggung jawab. Di Shuangyang, kami nganggap kualitas salaku kahirupan perusahaan, sareng nyandak pendekatan berbasis kualitas. Salami langkung ti dasawarsa, pagawé mantep, rajin sareng dedikasi urang ngalaksanakeun "integritas" kalayan raos tanggung jawab sareng misi. Sareng perusahaan kéngingkeun gelar sapertos "Enterprise of Integrity" sareng "Pinunjul Enterprise of Integrity" dileler ku biro propinsi sababaraha kali.

Kami ngarepkeun netepkeun sistem kerjasama anu kredibel sareng ngahontal kaayaan win-win sareng mitra anu ogé percanten kana integritas.

Inovasi

Di Shuangyang, inovasi mangrupikeun kakuatan motivasi pangwangunan, sareng ogé cara konci pikeun ningkatkeun daya saing inti perusahaan.

Kami teras nyobian nyiptakeun lingkungan inovatif anu populér, ngawangun sistem anu inovatif, ngokolakeun pamikiran anu inovatif sareng ngabina sumanget inovatif. Kami nyobian ngeuyeuban kontén inovatif sabab produk dirobihkeun pikeun minuhan tungtutan pasar sareng manajemén sacara proaktif dirobah pikeun nguntungkeun palanggan sareng perusahaan. Sadaya staf didorong pikeun nyandak bagian dina inovasi. Pamingpin sareng manajer kedah nyobian ngarobih padika manajemén perusahaan, sareng staf umum kedah nyandak parobihan kana padamelan nyalira. Inovasi kedah janten motto sadayana. Kami ogé nyobian manjangkeun saluran inovatif. Mékanisme komunikasi internal parantos ditingkatkeun pikeun ngamajukeun komunikasi anu épéktip pikeun mere ilham inovasi. Sareng akumulasi ilmu ditingkatkeun ngalangkungan studi sareng komunikasi supados ningkatkeun kamampuan inovasi. 

Hal-hal anu teras-terasan robih. Ka hareupna, Shuangyang bakal nerapkeun sareng ngendalikeun inovasi sacara épéktip dina tilu aspek, nyaéta stratégi perusahaan, mékanisme organisasi sareng manajemén sapopoé, pikeun ngabina "suasana" anu pikaresepeun pikeun inovasi sareng ngokolakeun "semangat inovasi" anu langgeng.

Paribasa éta nyatakeun yén "tanpa ngandelkeun langkah-langkah leutik sareng henteu pikaresepeun, rébuan mil moal tiasa dihontal." Maka, pikeun ngawujudkeun komitmen urang kana kaunggulan, urang kedah ngalaksanakeun inovasi ku cara handap-bumi, sareng taat kana pamanggih yén "produk ngajantenkeun perusahaan beredar, sareng pesona ngajantenkeun jalma luar biasa".

Kaunggulan

Pikeun ngudag kaunggulan hartosna urang kedah netepkeun patokan. Sareng urang masih gaduh jalan anu panjang pisan pikeun ngawujudkeun visi "pinunjul mawa kareueus pikeun turunan Cina". Kami tujuan pikeun ngawangun mérek orthopedik nasional anu pangsaéna sareng paling unik. Sareng dina dasawarsa ka payun, urang bakal ngirangan lolongkrang kalayan mérek internasional sareng nyobian ngudag sakedap deui.

Perjalanan sarébu mil dimimitian ku hiji léngkah. Taat kana nilai "orientasi jalma", urang bakal ngempelkeun tim pagawé anu wijaksana, pengkuh, praktis sareng propésional pikeun diajar sacara rajin, ngabarukeun gagah, sareng masihan kontribusi sacara aktip. Kami bakal fokus kana kualitas sareng ngajaga integritas nalika narékahan pikeun kaunggulan individu sareng perusahaan pikeun minuhan impian hébat ngajantenkeun Shuangyang mérek nasional anu kawéntar.