Perkenalan perusahaan

Profil Perusahaan

Jiangsu Shuangyang Médis Instrument Co., Ltd. didirikeun taun 2001, ngaliput luas 18000 m2 , kalebet luas lantai langkung ti 15000 m2. Ibukota anu kadaptar na ngahontal 20 juta Yuan. Salaku perusahaan nasional didaptarkeun ka R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa implan orthopedic, kami parantos kéngingkeun sababaraha patén nasional.

Kauntungan urang

Titanium jeung alloy titanium mangrupikeun bahan baku urang. Kami ngalaksanakeun kontrol kualitas anu ketat, sareng pilih merek terkenal domestik sareng internasional, sapertos Baoti sareng ZAPP, salaku pemasok bahan baku kami. Samentawis éta, kami dilengkepan peralatan produksi kelas dunya sareng alat-alat kalebet pusat mesin, mesin bubut, mesin panggilingan CNC, sareng pembersih ultrasonik, sareng sajabana, ogé alat-alat pangukuran anu akurat kalebet téstér universal, torsion térap éléktronik sareng proyektor digital, jst Nuhun kana sistem manajemen anu canggih, kami parantos kéngingkeun ISO9001: 2015 Sértipikat Sistem Manajemen Mutu, ISO13485: 2016 Sertipikat Sistem Manajemen Mutu pikeun Alat Médis, sareng sertipikat CE of TUV. Kami ogé anu munggaran ngalirkeun pamariksaan numutkeun Peraturan Penegak (Pilot) pikeun Alat Médis Implantable of Good Manufacturing Praktek pikeun Alat Médis anu diayakeun ku Biro Nasional di 2007.

Naon anu urang parantos lakukeun?

Hatur nuhun kana hidayah anu taliti sareng dukungan ti spesialis orthopedic anu dibédakeun, profésor sareng klinik, kami parantos ngaluncurkeun sababaraha produk ngarah pikeun ngarobih bagian-bagian rangka manusa anu béda-béda, kalebet ngonci sistem fiksasi pelat tulang, sistem fiksasi pelat tulang titanium, sekrup tulang & gasket titanium sistem, ngonci sistem fiksasi internal maxillofacial, sistem fiksasi internal maxillofacial, sistem beungkeutan titanium, sistem bolong titanium anatomik, sistem screw-rod posterior thoracolumbar, sistem fiksasi laminoplasty sareng seri alat dasar, sareng sajabana Kami ogé ngagaduhan susunan alat bedah profésional pikeun nohonan sababaraha rupa kabutuhan klinis. Pujian anu éksténsif parantos ditampi ti dokter sareng pasién pikeun produk anu gampang dianggo kami kalayan desain anu dipercaya sareng mesin anu hadé, anu tiasa nyayogikeun periode penyembuhan anu pondok.

Budaya Perusahaan

Impian Cina sareng impian Shuangyang! Kami bakal tetep kana niat aslina pikeun janten perusahaan anu didorong ku misi, tanggung jawab, ambisius sareng humanistik, sareng taat kana ideu kami "orientasi jalma, integritas, inovasi, sareng kaunggulan". Kami nekad pikeun janten mérek nasional terkemuka dina industri Instrumén médis. Di Shuangyang, urang sok ngabagéakeun bakat anu gaduh cita-cita pikeun babarengan ngawangun masa depan anu cerah sareng kami.

Terpercaya sareng kuat, urang ayeuna nangtung dina titik luhur sajarah. Sareng budaya Shuangyang parantos janten pondasi sareng moméntum urang pikeun nyieun inovasi, milarian kasampurnaan, sareng ngawangun mérek nasional.

Patali Industri

Salami jaman Pencerahan ti taun 1921 dugi ka 1949, orthopaedics pangobatan Barat masih di awal na di Tiongkok, ngan di sababaraha kota. Salami periode ieu, kakhususan orthopedic munggaran, rumah sakit orthopedic sareng masarakat orthopedic mimiti muncul. Ti 1949 ka 1966, orthopaedics laun janten kakhususan bebas di sakola médis utama. Spésialisasi orthopedics laun diadegkeun di rumah sakit. Lembaga panilitian orthopedic didirikan di Beijing sareng Shanghai. Partéy sareng pamaréntahan sacara kuat ngadukung palatihan dokter orthopedics. 1966-1980 mangrupikeun jaman anu sesah, sapuluh taun kaributan, padamelan klinis sareng panilitian anu aya hubunganana hese dilaksanakeun, dina panilitian tioritis dasar, ngagantian gabungan jijieunan sareng aspek kamajuan anu sanés. Sendi jijieunan mimiti ditiru sareng ngembangkeun implan bedah tulang tonggong mimiti bertunas. Ti taun 1980 dugi ka 2000, kalayan ngembangkeun gancang tina panilitian dasar sareng klinis dina bedah tulang tonggong, operasi sendi sareng trauma orthopedics, cabang orthopedic of Chinese Medical Association didirikeun, Chinese Journal of orthopedics didirikeun, sareng sub orthopedic specialty and akademik group didirikeun. Ti saprak 2000, padoman parantos ditangtoskeun sareng distandarkeun, téknologi parantos teras-terasan ditingkatkeun, pangobatan panyakit parantos gancang dilegakeun, sareng konsép pangobatan parantos ningkat. Sejarah pangembangan tiasa diringkeskeun salaku: ékspansi skala industri, spésialisasi, diversifikasi sareng internationalisasi.

20150422-JQD_4955

Paménta aplikasi orthopedic sareng kardiovaskular ageung di dunya, masing-masing masing-masing 37,5% sareng 36,1%; kadua, perawatan tatu sareng operasi plastik mangrupikeun produk utami, nyatakeun 9,6% sareng 8,4% pasar biomaterial global. Produk implan orthopedic utamina kalebet: tulang tonggong, trauma, gabungan artifisial, produk ubar olahraga, bedah saraf (titanium bolong pikeun perbaikan tangkorak) Laju pertumbuhan rata-rata komposit antara 2016 sareng 2020 nyaéta 4,1%, sareng sacara umum, pasar orthopedik bakal tumuh dina laju pertumbuhan tina 3,2% per taun. Alat-alat médis orthopedic Cina tilu kategori utama produk: sendi, trauma sareng tulang tonggong.

Tren pamekaran biomaterial orthopedic sareng alat implant:
1. jaringan biomaterial ngainduksi (komposit HA palapis, nano biomaterial);
2. rékayasa jaringan (bahan scaffold idéal, rupa-rupa sél stén diinduksi diferensiasi, faktor produksi tulang);
3. Obat regeneratif orthopedis (régenerasi jaringan tulang, régenerasi jaringan tulang rawan);
4. Larapna biomaterial nano dina orthopedics (pangobatan tumor tulang);
5. kustomisasi Pribadi (téknologi percetakan 3D, téknologi mesin presisi);
6. Biomekanik of orthopaedics (manufaktur bionik, simulasi komputer);
7. Téknologi invasif minimal, téknologi percetakan 3D.

16