Pesen ketua

Nilai perusahaan, sami sareng jalma, henteu gumantung kana naon anu kahontalna dugi ka seueur. Sabalikna, éta gumantung kana misi perusahaan anu asli. Pangwangunan konstan Shuangyang berakar tina upaya urang pikeun ngudag impian urang.

Dina kaayaan anu anyar diulas kalayan tantangan sareng kasempetan, résiko sareng harepan, perusahaan ningkatkeun kakuatan sareng ngadamel rencana sacara umum. Kami nyobian ningkatkeun kakuatan komprehensif kami, ngokolakeun daya saing daérah, sareng ngawangun kasadaran mérek pikeun ngajembaran skala bisnis sareng ngabakukeun manajemén. Kami jelas terang yén henteu sateuacanna nyaéta balikeun deui. Di pikahareupeun, persaingan gumantung kana inovasi téknologi, jero mérek sareng kakuatan internal, kakuatan éksternal sareng kamampuan pangembangan berkelanjutan hiji perusahaan.

Karusakan sareng pati ngantosan payun upami anjeun henteu robih sareng ngarobih. Pangwangunan Shuangyang mangrupikeun sajarah transformasi sareng transkending anu teras-terasan. Sanaos mangrupikeun prosés anu sesah sareng nyeri, kami henteu gaduh kasieun kumargi urang didamel ngawangun masa depan industri Alat médis Cina.

Salaku pamimpin perusahaan, kuring ngartos tanggung jawab hébat kami, ogé kompetisi pasar anu surem. Jiangsu Shuangyang Medical Instrument Co., Ltd. bakal taat kana ideu manajemén "orientasi jalma, integritas, inovasi, sareng kaunggulan", minuhan komitmen "niténan hukum, ngadamel inovasi, sareng milarian bebeneran", sareng ngajaga koperasi sumanget anu "saling nguntungkeun sareng sadayana-menang". Kami didedikasikan pikeun ngembangkeun babarengan masarakat, perusahaan, palanggan sareng padamel urang.

Pupuhu   

qm