Screw komprési tanpa sirah

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk: Φ2.4 Sekrup Komprési Tanpa Kepala kannulasi

Bahan: Paduan titanium

Diameter: 2.4mm

Spésifikasi produk

d

Barang No.

Spésifikasi

11.08.0424.008313

2,4 * 8mm

11.08.0424.009313

2,4 * 9mm

11.08.0424.010313

2,4 * 10mm

11.08.0424.011313

2,4 * 11mm

11.08.0424.012313

2,4 * 12mm

11.08.0424.013313

2,4 * 13mm

11.08.0424.014313

2,4 * 14mm

11.08.0424.016313

2,4 * 16mm

11.08.0424.018313

2,4 * 18mm

11.08.0424.020313

2,4 * 20mm

11.08.0424.022313

2,4 * 22mm

11.08.0424.024313

2,4 * 24mm

11.08.0424.026313

2,4 * 26mm

11.08.0424.028313

2,4 * 28mm

11.08.0424.030313

2,4 * 30mm

Indikasi:

 Sadia kalayan panjang benang anu pondok sareng panjang pikeun ngubaran rupa-rupa indikasi.

 2.4mm Screws Headless Compression dimaksudkeun pikeun fiksasi patah tulang intra-artikuler sareng ekstra-artikuler sareng nonunion tina tulang leutik sareng fragmen tulang leutik; arthrodeses tina sendi leutik; bunionectomies sareng osteotomies, kalebet scaphoid sareng tulang carpal sanésna, metacarpals, tarsals, metatarsals, patella, ulnar styloid, capitellum, radial head and radial styloid.

Fitur & Manpaat:

 Pilih bar aloi titanium médis khusus anu diimpor, ngahontal tingkat luhur sareng kalenturan

 The Swiss-kelas Swiss CNC otomatis longtinal motong bubut, hiji-waktos mesin-ngabentuk

 Permukaan sekrup ngadopsi téknologi anodizing unik, tiasa ningkatkeun tingkat permukaan karasa sareng résistansi kasar

Alat cocogs:

Φ0.9 Jarum untaian

Φ1.7 Bor bor médis ternologis

SW1.5 Obeng héksagon kannulasi

Ngaran Produk: Φ2.7 Sekrup Komprési Tanpa Kepala

Bahan: Paduan titanium

Diameter: 2.7mm

Spésifikasi produk

5

Barang No.

Spésifikasi

11.08.0427.008313

2,7 * 8mm

11.08.0427.009313

2,7 * 9mm

11.08.0427.010313

2,7 * 10mm

11.08.0427.011313

2,7 * 11mm

11.08.0427.012313

2,7 * 12mm

11.08.0427.013313

2,7 * 13mm

11.08.0427.014313

2,7 * 14mm

11.08.0427.016313

2,7 * 16mm

11.08.0427.018313

2,7 * 18mm

11.08.0427.020313

2,7 * 20mm

11.08.0427.022313

2,7 * 22mm

11.08.0427.024313

2,7 * 24mm

11.08.0427.026313

2,7 * 26mm

11.08.0427.028313

2,7 * 28mm

11.08.0427.030313

2,7 * 30mm

Indikasi:

Sadia kalayan panjang benang anu pondok sareng panjang pikeun ngubaran rupa-rupa indikasi.

Fitur & Manpaat:

 Pilih bar aloi titanium médis khusus anu diimpor, ngahontal tingkat luhur sareng kalenturan

 The Swiss-kelas Swiss CNC otomatis longtinal motong bubut, hiji-waktos mesin-ngabentuk

 Permukaan sekrup ngadopsi téknologi anodizing unik, tiasa ningkatkeun tingkat permukaan karasa sareng résistansi kasar

Alat cocogs:

Φ0.9 Jarum untaian

Φ1.9 Bor bor médis ternologis

SW1.5 Obeng héksagon kannulasi

Ngaran Produk: Φ3.0 Screw komprési tanpa sirah

Bahan: Paduan titanium

Diameter: 3.0mm

Spésifikasi produk

3

Barang No.

Spésifikasi

11.08.0430.016313

3.0 * 16mm

11.08.0430.018313

3.0 * 18mm

11.08.0430.020313

3.0 * 20mm

11.08.0430.022313

3.0 * 22mm

11.08.0430.024313

3.0 * 24mm

11.08.0430.026313

3.0 * 26mm

11.08.0430.028313

3.0 * 28mm

11.08.0430.030313

3.0 * 30mm

11.08.0430.032313

3.0 * 32mm

11.08.0430.034313

3.0 * 34mm

11.08.0430.036313

3.0 * 36mm

11.08.0430.038313

3.0 * 38mm

11.08.0430.040313

3.0 * 40mm

Indikasi:

 Sadia kalayan panjang benang anu pondok sareng panjang pikeun ngubaran rupa-rupa indikasi.

 3.0mm Screws Headless Compression dimaksudkeun pikeun fiksasi retakan intra-artikular sareng ekstra-artikuler sareng nonunion tina tulang leutik sareng fragmen tulang leutik; arthrodeses tina sendi leutik; bunionectomies sareng osteotomies, kalebet scaphoid sareng tulang carpal sanésna, metacarpals, tarsals, metatarsals, patella, ulnar styloid, capitellum, radial head and radial styloid.

Fitur & Manpaat:

 Pilih bar aloi titanium médis khusus anu diimpor, ngahontal tingkat luhur sareng kalenturan

 The Swiss-kelas Swiss CNC otomatis longtinal motong bubut, hiji-waktos mesin-ngabentuk

 Permukaan sekrup ngadopsi téknologi anodizing unik, tiasa ningkatkeun tingkat permukaan karasa sareng résistansi kasar

Alat cocogs:

Φ1.1 Jarum benang

Φ2.1 Bor bor médis kannulasi

SW2.0 Obeng héksagon kannulasi

Ngaran Produk: Φ3,5 Screw komprési Tanpa Kepala

Bahan: Paduan titanium

Diameter: 3.5mm

Spésifikasi produk

4

Barang No.

Spésifikasi

11.08.0435.020313

3,5 * 20mm

11.08.0435.022313

3,5 * 22mm

11.08.0435.024313

3,5 * 24mm

11.08.0435.026313

3,5 * 26mm

11.08.0435.028313

3,5 * 28mm

11.08.0435.030313

3,5 * 30mm

11.08.0435.032313

3,5 * 32mm

11.08.0435.034313

3,5 * 34mm

11.08.0435.036313

3,5 * 36mm

11.08.0435.038313

3,5 * 38mm

11.08.0435.040313

3,5 * 40mm

11.08.0435.042313

3,5 * 42mm

11.08.0435.044313

3,5 * 44mm

11.08.0435.046313

3,5 * 46mm

11.08.0435.048313

3,5 * 48mm

11.08.0435.050313

3,5 * 50mm

Indikasi:

 Sadia kalayan panjang benang anu pondok sareng panjang pikeun ngubaran rupa-rupa indikasi.

 Screws komprési tanpa sirah 3.5mm dimaksudkeun pikeun fiksasi patah tulang intra-artikuler sareng ekstra-artikuler sareng nonunion tina tulang leutik sareng fragmen tulang leutik; arthrodeses tina sendi leutik; bunionectomies sareng osteotomies, kalebet scaphoid sareng tulang carpal sanésna, metacarpals, tarsals, metatarsals, patella, ulnar styloid, capitellum, radial head and radial styloid.

Fitur & Manpaat:

 Pilih bar aloi titanium médis khusus anu diimpor, ngahontal tingkat luhur sareng kalenturan

 The Swiss-kelas Swiss CNC otomatis longtinal motong bubut, hiji-waktos mesin-ngabentuk

 Permukaan sekrup ngadopsi téknologi anodizing unik, tiasa ningkatkeun tingkat permukaan karasa sareng résistansi kasar

Alat cocogs:

Φ1.1 Jarum benang

Φ2.5 Bor bor médis kannulasi

SW2.0 Obeng héksagon kannulasi

Ngaran Produk: Φ4.0 Screw komprési tanpa sirah

Bahan: Paduan titanium

Diameter: 4.0mm

Spésifikasi produk

2

Barang No.

Spésifikasi

11.08.0440.020313

4.0 * 20mm

11.08.0440.022313

4.0 * 22mm

11.08.0440.024313

4.0 * 24mm

11.08.0440.026313

4.0 * 26mm

11.08.0440.028313

4.0 * 28mm

11.08.0440.030313

4,0 * 30mm

11.08.0440.032313

4.0 * 32mm

11.08.0440.034313

4.0 * 34mm

11.08.0440.036313

4.0 * 36mm

11.08.0440.038313

4.0 * 38mm

11.08.0440.040313

4.0 * 40mm

11.08.0440.042313

4.0 * 42mm

11.08.0440.044313

4.0 * 44mm

11.08.0440.046313

4.0 * 46mm

11.08.0440.048313

4.0 * 48mm

11.08.0440.050313

4.0 * 50mm

Indikasi:

Sadia kalayan panjang benang anu pondok sareng panjang pikeun ngubaran rupa-rupa indikasi.

Fitur & Manpaat:

 Pilih bar aloi titanium médis khusus anu diimpor, ngahontal tingkat luhur sareng kalenturan

 The Swiss-kelas Swiss CNC otomatis longtinal motong bubut, hiji-waktos mesin-ngabentuk

 Permukaan sekrup ngadopsi téknologi anodizing unik, tiasa ningkatkeun tingkat permukaan karasa sareng résistansi kasar

Alat cocogs:

Φ1.5 Jarum benang

Φ2.7 Bor bor médis kannulasi

SW2.5 Obeng héksagon kannulasi

Sistem Screw Cannulated dimaksudkeun pikeun fiksasi patah tulang, fusions, sareng osteotomies tina tulang ageung sareng alit sareng diwangun ku sekrup sareng mesin cuci.

Kauntungan utama tina sekrup kaléng nyaéta yén aranjeunna tiasa dilebetkeun kana kawat pituduh atanapi pin pituduh. Diaméterna pin pituduh jauh langkung alit tibatan sekrup kaléng sareng tiasa langkung akurat ditempatkeun nganggo fluoroscopy di rohangan operasi. Salaku tambahan, nunjukkeun diaméterna anu leutik, pin pituduh tiasa dilebetkeun deui sababaraha kali upami diperyogikeun pikeun panempatan anu akurat tanpa karusakan tulang anu ageung.

Kalayan diaméter mimitian ti ø2.4 dugi ka ø7.3, sekrup kaléng nutupan rupa-rupa indikasi sareng nambihan kanyamanan ka ahli bedah kalayan panjang benang anu béda anu ngamungkinkeun anjeunna milih sekrup lag anu cocog pikeun narekahan anu ditangtoskeun.

Sadaya sekrup dikaléng pikeun dianggo dina kawat pituduh. Unggal sekrup sabagian atanapi lengkep utas nganggo bentuk waos batal. Sekrup tulang cannulated ilahar dianggo dina pelvis, pinggul, tuur, ankle, sareng suku. Pecahan beuheung femoral, gangguan sendi sacroiliac, dataran tibial sareng patah tulang antarkortil femoral, patah tulang kalsal, patah talar, artrodesis ankle, artalodesis subtalar, patah tulang femur distal, sareng aplikasi humeral, olecranon.

Screws dikaleng supados tiasa dianggo dina kawat pituduh sareng masing-masing sekrup tiasa diacak-acak sawaréh atanapi lengkep nganggo bentuk benang batal. Cannulasi ditujukeun pikeun sisipan perkutaneuman anu paling invasif. Sekrup sabagian Utas tiasa dianggo pikeun nyayogikeun hiji fragmen tulang kana tulang anu sanésna, dimana fragmen tulang anu jauh ditéwak ku benang sekrup teras ditarik nuju caket korteks caket dina sisi sirah tina sekrup. Sekrup lengkep Utas dimaksudkeun pikeun dianggo pikeun ngarénghapkeun patah tulang kalayan henteu aya komprési di peuntas narekahan.

Ngaronjatna biaya Podomoro sareng sistem pamayaran anu ngiringan nyababkeun pilihan béaya rendah sapertos sekrup kaléng. Dina narekahan anu henteu digusur, sekrup tiasa nyayogikeun hasil klinis anu sami sareng pilihan biaya anu langkung luhur.

Éta dirarancang pikeun ngirangan iritasi jaringan lemes dibandingkeun sareng sirah anu baku.

Bit sekrup Self-ngetok dirancang pikeun mempermudah sisipan sekrup sareng tiasa ngaleungitkeun kabutuhan ngetok dina sababaraha kasus.


  • Saméméhna:
  • Teras: