pelat lantai orbital anatomis

Pedaran pondok:

Aplikasi

Rarancang khusus pikeun trauma sareng rekonstruksi orbit, pikeun ngasilkeun bentuk panon sareng fungsi anu normal.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: titanium murni médis

Spésifikasi produk

Kandel

Barang No.

Spésifikasi

0.4mm

12.09.0411.303041

tinggaleun

30 * 30mm

12.09.0411.303042

leres

0,5mm

12.09.0411.303001

tinggaleun

12.09.0411.303002

leres

 

Kandel

Barang No.

Spésifikasi

0.4mm

12.09.0411.343643

tinggaleun

34 * 36mm

12.09.0411.343644

leres

0,5mm

12.09.0411.343603

tinggaleun

12.09.0411.343604

leres

Fitur & Manpaat:

detail

 numutkeun kana anatomi lantai orbital sareng struktur témbok orbital rarancang, sacara efektif nyingkahan liang optik sareng struktur penting sanés

 anatomi, desain lobulated, sajauh mungkin pikeun ngirangan beban gawé tina ngawangun, sacara efektif mulangkeun kontinyu tulang rongga orbital, ngaheéat waktos operasi, ngirangan trauma bedah, kirang pasca operasi komplikasi.

 témbok orbit handap ipis sapertos kertas, ku sabab éta, tahan daérah anu keras di tukangeun orbital lanté titanium bolong. Bantosan ngareset jaringan bola mata sareng gajih anu dibui, mulangkeun volume rongga orbital sareng gerakan panon, ningkatkeun leleb panon sareng diplopia.

Sekrup anu cocog:

screw1.5mm sekrup pengeboran diri

Alat cocog:

supir sekrup sirah salib: SW0.5 * 2.8 * 75 / 95mm

lempeng gagang gagang gagang


Dina anatomi, orbit mangrupikeun rongga atanapi stop kontak tina tangkorak dimana panon sareng appendages na aya. "Orbit" tiasa ningali kana stop kontak tulang. Volume orbit dina manusa déwasa nyaéta 30 mililiter, panon nempatan 6,5 ml total. Eusi orbital diwangun ku panon, fascia orbital sareng retrobulbar, otot ekstraokular, saraf kranial, pembuluh darah, gajih, kelenjar lacrimal kalayan kantung sareng saluran na, kongkolak panon, ligamén palpebral médium sareng gurat, cék ligamén, ligamén gantung, septum , ganglion ciliary sareng saraf ciliary pondok.

Orbit-orbitna bentukna kerucut atanapi rongga piramida opat sisi, kabuka kana garis tengah raray sareng nunjuk deui kana sirah. Dasar, puncak sareng opat témbok ngawangun unggal orbit.

Témbok tulang tina kanal orbital di manusa mangrupikeun mosaik tina tujuh struktur anu béntenna béda, diwangun ku tulang zygomatik, tulang sphenoid, kalayan jangjangna anu langkung alit ngawangun saluran optik sareng jangjangna anu langkung ageung ngabentuk bagian posterior gurat tina prosés orbital tulang , tulang maxillary langkung handap sareng medial anu, sareng tulang lacrimal sareng émomoid, ngawangun témbok médiial tina kanal orbital. Sél hawa émomoid ipis pisan, sareng ngabentuk struktur anu dikenal salaku lamina papyracea, struktur tulang anu paling hipu dina tangkorak, sareng salah sahiji tulang anu paling sering rusak dina trauma orbital.

Tembok gurat diwangun ku prosés frontal zygomatic sareng langkung posterior ku pelat orbital tina jangjang sphenoid anu langkung ageung. Tulangna patepung dina jahitan zygomaticosphenoid. Tembok gurat mangrupikeun témbok anu kentel tina orbit, éta mangrupikeun permukaan anu paling kakeunaan, janten langkung gampang pikeun nyanghareupan rentan pisan kana trauma gaya anu tumpul.

Frékuénsi témbok orbital inferior nyaéta narekahan anu paling umum dina narekahan blowout orbital, anu sering nyababkeun komplikasi sapertos invaginasi enophthalmic, gangguan gerak okular, diplopia sareng perpindahan okular, anu sacara serius mangaruhan fungsi sareng penampilanna. Pikeun tulang tonggong blowout orbital, bedah kedah dilaksanakeun gancang-gancang nalika panyebaran intraokular langkung ti 2mm sareng daérah narekahan langkung ageung sakumaha dikonfirmasi ku CT. Dina ngalereskeun patah tulang orbital, bahan ponggawa anu biasa dianggo kalebet tulang jieunan hidroksiapatit, bahan sintétik poliétilén poros, poros hidroksiapatit sareng bahan logam titanium. Pikeun pilihan matéri susuk perbaikan orbital, bahan susuk idéal kedah ngagaduhan ciri sapertos kieu: kasaluyuan biologis anu saé, gampang bentukna sareng ditempatkeun dina bagian cacat témbok orbit, gampang tiasa nahan kontén bentuk orbital na supados ngajaga posisi panon normal, tiasa ngagentos leungitna eusi orbital sareng ngagedekeun volume rongga orbital, volume CT ningkatna pikeun mempermudah pengamatan postoperatif. Kusabab titanium bolong gampang bentukna sareng ngagaduhan fiksasi anu saé, éta teu ngagaduhan kapekaan, karsinogenesis sareng teratogenisitas dina hubungan awak manusa, sareng éta tiasa dihijikeun sareng jaringan tulang, épitél sareng jaringan konéktif, janten bahan logam pangsaéna sareng biokompatibilitas .

Pelat Orbital Preformed didesain tina data CT scan. Pelat ieu diwangun tina susuk anu sakitar caket kana anatomi topografi lantai orbital manusa sareng témbok médium sareng dimaksudkeun pikeun digunakeun dina trauma craniomaxillofacial selektif. Bentuk tilu diménsi sateuacanna: Dirancang pikeun bending minimal sareng motong anu ngirangan waktos anu diperyogikeun pikeun kontur pelat. Pelat pelat kontur: Pikeun gampang sisipan piring ngalangkungan kulit sareng kirang gangguan antara piring sareng jaringan lemes sakitarna. Desain ségméntal: Pikeun ngarobih ukuran pelat pikeun alamat topografi orbital sareng ngajaga wates pelat kontur kalayan ujung anu seukeut minimal. Zona kaku: Malikkeun bentukna kana lantai orbital posterior pikeun ngabantosan posisi dunya anu leres. solusi komprehensif pikeun perbaikan lantai orbital sareng rekonstruksi.


  • Saméméhna:
  • Teras: