1,5 sekrup pengeboran diri

Pedaran pondok:

Aplikasi

Restorasi bedah saraf sareng rekonstruksi, ngalereskeun cacat kranial, ngabantosan kanggo ngarekonstruksikeun kabutuhan cranium sedeng atanapi ageung, ngalereskeun sekrup nganggo piring tulang.


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: paduan titanium médis

Spésifikasi produk

detail (2)

Barang No.

Spésifikasi

11.07.0115.004124

1,5 * 4mm

Henteu anodisasi

11.07.0115.005124

1,5 * 5mm

11.07.0115.006124

1,5 * 6mm

detail (1)

Barang No.

Spésifikasi

11.07.0115.004114

1,5 * 4mm

Anodized

11.07.0115.005114

1,5 * 5mm

11.07.0115.006114

1,5 * 6mm

Fitur:

 paduan titanium impor pikeun ngahontal kateguhan anu pangsaéna sareng kalenturan optimal

 Swiss TONRNOS CNC otomatis motong bubut

 prosés oksidasi unik, ningkatkeun kateguhan permukaan screw sareng tahan tahan pakai

12

Alat cocog:

supir sekrup sirah salib: SW0.5 * 2.8 * 75mm

lempeng gagang gagang gagang

Pelat profil low Ultra tepi caket sareng profil pelat lega nawiskeun ampir teu kabisa. Sayogi dina panjang langkung ngarépakeun.

Kaunggulan tina sekrup alloy titanium :

1. kakuatan tinggi. Kapadetan titanium nyaéta 4,51g / cm³, langkung luhur tibatan aluminium sareng langkung handap tina baja, tambaga sareng nikel, tapi kakuatanna langkung luhur tibatan logam sanés. Sekrup didamel tina paduan titanium hampang sareng kuat.
2. Katahanan korosi anu saé, titanium sareng paduan titanium dina seueur média stabil pisan, sekrup alloy titanium tiasa diterapkeun kana sababaraha lingkungan anu gampang korosif.
3. Résistansi panas anu saé sareng tahan suhu rendah. Sekrup alloy titanium tiasa dianggo dina suhu dugi ka 600 ° C sareng dikurangan 250 ° C, sareng tiasa ngajaga bentukna tanpa robih.
4. Henteu magnét, non-toksik. Tanium mangrupikeun logam nonmagétik sareng moal magnet dina medan magnét anu luhur pisan. Henteu ngan ukur non-toksik, sareng ngagaduhan kasaluyuan anu hadé sareng awak manusa.
5. Kinerja anti-beueus anu kuat. Dibandingkeun sareng waja sareng tambaga, titanium ngagaduhan waktos atenuasi geter pangpanjangna saatos geter mékanis sareng geter listrik. Kinerja ieu tiasa dianggo salaku garpu tuning, komponén geter coét ultrasonik médis sareng pilem geter pengeras suara audio canggih .

Desain benang pikeun mimiti screw gancang sareng torsi sisipan rendah. Pilihan lega pelat sareng bolong, kalebet mastoid sareng meshes temporal, sareng penutup liang burr pikeun shunts.

Beuki ketat, langkung saé?

Screws ilahar dianggo dina operasi orthopedic pikeun neken situs narekahan, ngalereskeun piring kana tulang, sareng ngalereskeun tulang kana pigura fiksasi internal atanapi éksternal. Tekanan anu diterapkeun pikeun mereskeun sekrup kana tulang sabanding sareng torsi anu diterapkeun ku ahli bedah.

Nanging, nalika gaya torsi ningkat, sekrup kéngingkeun kakuatan torsi maksimum (Tmax), dina waktos éta kakuatan panyekelan sekrup dina tulang dikirangan sareng ditarik kaluar jarak anu alit. Gaya tarik-kaluar (POS) nyaéta tegangan pikeun pulas sekrup tina tulang. Hal ieu sering dianggo salaku parameter pikeun ngukur kakuatan nahan sekrup. Ayeuna, hubungan antara torsi maksimum sareng gaya tarik-kaluar masih henteu dipikaterang.

Sacara klinis, ahli bedah orthopedic biasana nyelapkeun sekrup sareng sakitar 86% Tmax. Nanging, Cleek dkk. mendakan yén 70% sisipan Tmax sekrup dina tibia domba tiasa ngahontal POS maksimal, nunjukkeun yén gaya torsi anu kaleuleusna tiasa dianggo sacara klinis, anu bakal ngirangan stabilitas fiksasi.

Panilitian anyar ngeunaan humerus dina bangké manusa ku Tankard dkk. mendakan yén POS maksimal diala dina 50% Tmax. Alesan utama pikeun bédana dina hasil di luhur tiasa janten teu cocog sareng spésimén anu dianggo sareng standar pangukuran anu béda.

Ku alatan éta, Kyle M. Rose dkk. ti Amérika Serikat ngukur hubungan antara Tmax anu béda sareng POS ku sekrup dilebetkeun kana tibia tina cadavers manusa, sareng ogé dianalisis hubungan antara Tmax sareng BMD sareng kandel tulang kortikal. Kertas ieu nembé diterbitkeun dina Téhnik dina Orthopaedics. Hasilna nunjukkeun yén POS maksimal sareng anu sami tiasa dipendakan dina 70% sareng 90% Tmax nganggo torsi sekrup, sareng POS 90% Tmax screw torsi sacara signifikan langkung ageung tibatan 100% Tmax. Henteu aya bédana dina BMD sareng kandel kortis antara gugus tibia, sareng teu aya korélasi antara Tmax sareng dua di luhur. Kituna, dina prakték klinis, ahli bedah henteu kedah ngencarkeun sekrup ku gaya torsi maksimum, tapi nganggo torsi sakedik kirang ti Tmax. Sanaos 70% sareng 90% Tmax tiasa ngahontal Pos anu sami, masih aya sababaraha kaunggulan pikeun overtightening screw, tapi torkna henteu kedah ngaleuwihan 90%, upami pangaruh fiksasi bakal kapangaruhan.

Sumber: Hubungan Antara Torsi Insertional sareng Kakuatan Pullout Screws Bedah. Téhnik dina Orthopedics: Juni 2016 - Jilid 31 - Édisi 2 - hal 137–139.


  • Saméméhna:
  • Teras: