Jiangsu Shuangyang Médis Instrument Co., Ltd. didirikeun taun 2001, ngaliput legana 18,000 m2, kalebet lega lantai langkung ti 15,000 m2. Ibukota anu kadaptar na ngahontal 20 juta Yuan. Salaku perusahaan nasional didaptarkeun ka R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa implan orthopedic, kami parantos kéngingkeun sababaraha patén nasional.

maca deui